Montere ny JumpKing Trampoline

Vi er JumpKing Servicepartner og kan levere og montere din nye trampoline, samt tilby tjenester som sesong- oppmontering og -demontering, vinterlagring, bytte av deler og service på alle JumpKing trampoliner.

Våre montører har mange års erfaring med JumpKing trampoliner, og kan utføre alle oppdrag.

Våre vanligste tjenester kan du bestille i nettbutikken. Ønsker du hjelp til noe du ikke finner er det bare å ta kontakt. I de aller fleste tilfeller finner vi en løsning som passer.

  • Telefon: 67 54 26 00 (man-fre 07:00-23:00, lør-søn 09:00-21:00)
  • E-post: post@happykid.no

Kjerneområdet vårt er Oslo vest, Bærum og gamle Asker kommune. Oppdrag utenfor dette området kan belastes med et kjøretillegg som fremkommer i kassen. Som oftest trenger du kun taste inn postnummeret ditt for å se hva det eventuelt blir, i noen tilfeller må kalkulatoren også ha en gateadresse.

Bestill oppdrag enkelt i nettbutikken hvor også pris fremkommer. Vi kontakter deg samme dag for å avtale dato og tid.

  • Betal enkelt med faktura eller Vipps.
  • Du får selvsagt en full kvittering med moms spesifikasjon.
  • 100% fornøyd garanti.

Selve trampolinen kjøpes hos JumpKing. Reservedeler kan vi kjøpe inn og ta med for deg. Vi tar ikke noe påslag på deler.
Vi bistår gjerne med frakt av trampoline og deler. Ved å la oss stå for frakten er du garantert av alle delene er på plass når vi kommer. Frakt bestiller du som en del av oppdraget og valgene du får opp.


Velg type

Rektangulær

Priser fra 2.190 til 2.890.

Oval

Priser fra 1.690 til 2.290.

Rund

Priser fra 1.690 til 1.990.

Trim

Priser fra 1.290 til 1.490.