Vi er JumpKing Servicepartner og kan levere og montere din nye trampoline, samt tilby tjenester som sesong- oppmontering og -demontering, vinterlagring, bytte av deler og service på alle JumpKing trampoliner. Våre montører har mange års erfaring med JumpKing trampoliner, og kan utføre alle oppdrag.

Se alle våre Trampolinemonterings tjenester.

Ta gjerne kontakt om dere lurer på noe, så hjelper vi så godt vi kan.


Kjerneområdet vårt er Oslo vest, Bærum og gamle Asker kommune. Vi tar oppdrag utenfor dette området, men da kan det tilkomme et tillegg for kjøring og bompenger. Dette fremkommer i kassen og er basert på avstand fra oss. Du trenger som regel kun taste inn postnummeret ditt for å se hva det eventuelt blir.

Alle oppdrag kan enkelt bestilles i nettbutikken hvor også pris fremkommer. Vi kontakter deg samme dag for å avtale dato og tid.

  • Betal enkelt med Vipps når vi er ferdig.
  • Du får selvsagt en full kvittering med moms spesifikasjon.
  • 100% fornøyd garanti.

Selve trampolinen kjøpes hos JumpKing. Reservedeler og tilbehør kan du kjøpe direkte av oss. Vi bistår gjerne med frakt av trampoline og deler. Ved å la oss stå for frakten er du garantert av alle delene er på plass når vi kommer. Frakt bestiller du i nettbutikken vår som en del av oppdraget og valgene du får opp.


Snarvei til noen av våre mest populære tjenester

Montere ny JumpKing trampoline

Montere ny JumpKing trampoline

Vi monterer din nye JumpKing trampoline. Vi kan også frakte den om du vil. Da er du sikker på at den er der når vi kommer. Priser fra kr 1.690 - 2.490 avhengig av modell.

Sesong oppmontering

Sesong oppmontering

Vi monterer opp trampolinen etter vinteren. Vi kan selvsagt pgså bytte sikkerhetsnett, slitte skumrør, ødelagte fjærer osv når vi kommer. Priser fra 950,-

Serviceoppdrag

Serviceoppdrag

Vi utfører all slags service på din trampoline, være seg å bytte skumrør, sikkerhetsnett og andre slitedeler, eller redde en trampoline som er tatt av vinden ser ut som en banan. Vi ordner med alt av deler så du slipper å tenke på å bestlle dette.

Flytte trampoline

Flytte trampoline

Er du på flyttefot? Vi tar ned trampolinen din, flytter den til ny adresse og monterer den opp igjen. Denne tjenesten kan også brukes om du kjøper eller selger en brukt trampoline. Priser fra 3.500,-

Installere Robotgressklipper

Installere Robotgressklipper

Vi installerer din nye robotgressklipper for deg. Vi er ikke opptatt av hvor stor hage du har, men hvor mange meter kabel vi må installere. Priser fra 3.750,- som dekker installasjon av inntil 150 meter kabel.

Integrert RoboBlock til JumpKing trampoline

Integrert RoboBlock til JumpKing trampoliner

Vi leverer og monterer en effektiv blokkering for robotgressklippere, integrert i din JumpKing trampoline. Ikke noe mer stroppeånd som faller ned eller planker som ikke virker. Pris fra 2.500,- ferdig montert.

Feilsøke grensekabel til robotgressklippe

Feilsøke grensekabel til robotgressklipper

Resultat garanti! Finner vil ikke bruddet betaler du ikke. Pris fra 1.490 som dekker 2 skjøtekoblinger og 0,5m kabel. Dersom det er flere brudd vil det bli litt tillegg for flere deler og økt tidsbruk.

Demontering og bortkjøring av gammel trampoline

Demontering og bortkjøring av gammel trampoline

Noen ganger må man si takk og farvel til en god følgesvenn. Vi kan demontere din gamle trampoline - uansett merke, ta den med oss og levere på Isi gjenvinningsstasjon i Bærum.

Grimsholm Alkylatbensin 4-Takt, 3 stk á 5 Literr

Grimsholm Alkylatbensin 4-Takt, 3 stk á 5 Liter

3 kanner hver på 5 liter (totalt 15 liter) Grimsholm alkylatbensin, også kalt miljøbensin til 599,-.

Sommeroppbevaring av snøfreser

Sommeroppbevaring av snøfreser

Tar snøfreseren mye plass i garasjen eller boden? Vi kan lagre den for deg, tørt og trygt på vårt lager i Bærum. Vi kan også gjøre service på den som oljeskift, bytte tennplugger etc. Priser fra 1.790,-.

Nedmontering før vinteren

Nedmontering før vinteren

Vi tar ned trampolinen for deg før vinteren kommer. Vi kan ta ned alt, eller la stativet stå igjen. Du velger hva som passer deg best. Priser fra 950,-

Vinterlagring av trampoline

Vinterlagring av trampoline

Vi tar ned trampolinen for deg før vinteren kommer, tar den med oss og lagrer den tørt og forstfritt for deg. Når våren kommer tar vi den med tilbake og monterer den opp igjen. Både frakt, lagring, ned- og oppmontering er inkludert i prisen. Priser fra 3.500,-