Trampolinemontering

Vi er JumpKing Servicepartner og kan levere og montere din nye trampoline, samt tilby tjenester som sesong- oppmontering og -demontering, vinterlagring, bytte av deler og service på alle JumpKing trampoliner.

Våre montører har mange års erfaring med JumpKing trampoliner, og kan utføre alle oppdrag.

Våre vanligste tjenester kan du bestille i nettbutikken. Ønsker du hjelp til noe du ikke finner er det bare å ta kontakt. I de aller fleste tilfeller finner vi en løsning som passer.

  • Telefon: 67 54 26 00 (man-fre 07:00-23:00, lør-søn 09:00-21:00)
  • E-post: post@happykid.no

Kjerneområdet vårt er Oslo vest, Bærum og gamle Asker kommune. Oppdrag utenfor dette området kan belastes med et kjøretillegg som fremkommer i kassen. Du trenger kun taste inn postnummeret ditt for å se hva det eventuelt blir.

Bestill oppdrag enkelt i nettbutikken hvor også pris fremkommer. Vi kontakter deg samme dag for å avtale dato og tid.

  • Betal enkelt med faktura eller Vipps.
  • Du får selvsagt en full kvittering med moms spesifikasjon.
  • 100% fornøyd garanti.

Selve trampolinen kjøpes hos JumpKing. Reservedeler kan vi kjøpe inn og ta med for deg. Vi tar ikke noe påslag på deler.
Vi bistår gjerne med frakt av trampoline og deler. Ved å la oss stå for frakten er du garantert av alle delene er på plass når vi kommer. Frakt bestiller du som en del av oppdraget og valgene du får opp.


Tjenester vi utfører


Montere ny JumpKing trampoline

Montere ny JumpKing trampoline

Vi monterer din nye JumpKing trampoline. Vi kan også frakte den om du vil. Priser fra kr 1.290 til 2.890 avhengig av modell.

Sesong oppmontering JumpKing trampoline

Vi monterer opp din trampoline etter vinteren. Vi kan selvsagt også bytte sikkerhetsnett, slitte skumrør, ødelagte fjærer osv. Priser fra kr 950,-

Montere ny BERG trampoline

Montere ny BERG trampoline

Vi monterer din nye BERG trampoline. Vi kan også frakte den om du vil. Priser fra kr 2.990.

Flytte trampoline

Er du på flyttefot eller skal du kjøpe/selge en brukt trampoline? Vi tar ned trampolinen din, flytter den til ny adresse og monterer den opp igjen. Priser fra 3.500.

Integrert RoboBlock til JumpKing trampoliner

Vi leverer og monterer en effektiv blokkering for robotgressklippere, integrert i din JumpKing trampoline. Pris fra 2.500 ferdig montert.

Legge bark under trampolinen

Slipp klipping av gresset under trampolinen. Vi legger ned barkduk og bark. Dekorativt og enkelt å vedlikeholde.

Serviceoppdrag

Vi utfører all slags service på din trampoline, være seg å bytte skumrør, sikkerhetsnett eller fikse en ødelagt ramme. Vi ordner med alt av deler så du slipper å tenke på det.

Demontere og kaste gammel trampoline

Noen ganger må man si takk og farvel til en god følgesvenn. Vi demonterer din gamle trampoline - uansett merke, tar den med og kaster.

Nedmontering før vinteren

Vi tar ned trampolinen for deg før vinteren kommer. Vi kan ta ned alt, eller la stativet stå igjen. Du velger hva som passer deg best. Priser fra 950,-

Vinterlagring av trampoline

Vi lagrer trampolinen din tørt og forstfritt gjennom vinteren. Vi tar den ned på høsten, og monterer den opp igjen på våren. Priser fra 3.500,-


Det er for tiden ingen produkter i denne kategorien.