Montere ny BERG trampoline

Vi er forhandler av Berg trampoliner og kan levere og montere din nye trampoline, samt tilby tjenester som sesong- oppmontering og -demontering, vinterlagring, bytte av deler og service på alle Berg trampoliner.

Våre montører har mange års erfaring med trampoliner, og kan utføre alle oppdrag.

Våre vanligste tjenester kan du bestille i nettbutikken. Ønsker du hjelp til noe du ikke finner er det bare å ta kontakt. I de aller fleste tilfeller finner vi en løsning som passer.

  • Telefon: 67 54 26 00 (man-fre 07:00-23:00, lør-søn 09:00-21:00)
  • E-post: post@happykid.no

Kjerneområdet vårt er Oslo vest, Bærum og gamle Asker kommune. Oppdrag utenfor dette området kan belastes med et kjøretillegg som fremkommer i kassen. Som oftest trenger du kun taste inn postnummeret ditt for å se hva det eventuelt blir, i noen tilfeller må kalkulatoren også ha en gateadresse.

Bestill oppdrag enkelt i nettbutikken hvor også pris fremkommer. Vi kontakter deg samme dag for å avtale dato og tid.

  • Betal enkelt med faktura eller Vipps.
  • Du får selvsagt en full kvittering med moms spesifikasjon.
  • 100% fornøyd garanti.

Du kan lese mer om trampolinene på Berg sine norske nettsider.

Ved å kjøpe trampolinen og delene av oss er du garantert at alle delene er på plass når vi kommer da vi tar de med oss. Du slipper også finger-peke-leken hvsi det skulle oppstå en reklmasjon, hvor butikken du kjøpte den av mener det er feil med montering, og vi mener det er feil med produktet. Om du har kjøpt produktet av oss er det vårt ansvar uansett.


Velg type

Rektangulær

Priser fra 3.290 til 4.990.

Oval

Priser fra 3.290 til 3.690.

Rund

Priser fra 2.490 til 3.290.