Fraktpriser og kjøretillegg

Hvorfor koster frakt ekstra når vi bestiller montering av en ny trampoline?
Vi kan gjerne hente trampolinen din hos JumpKing og ta den med når vi kommer, men det må vi ta betalt for. Beløpet dekker våre kostnader og tidsbruk for å kjøre til JumpKing, finne ordren din, få trampolinen i bilen, og komme oss på veien igjen. Det dekker også merkostnader for å kjøre en stor tung varebil som bruker en liter diesel pr mil, og ikke en liten, langt mer økonomisk by-bil. Du kan selvsagt hente trampolinen selv. Den går inn i de fleste stasjonsvogner og SUV'en, men husk at esken er svært tunge. Du vil få hjelp til å få den inn i bilen av JumpKing, men å løfte ut en eske på 120 kilo vil i mange tilfeller føre til at det kommer riper på toppen av støtfangeren bak, eller at hele fangeren faller av. Av den grunn er det alltid anbefalt å få den levert - enten av oss, eller av JumpKing. Av samme grunn kan vi dessverre ikke hjelpe med å ta esken ut av bilen din, da risiko for at det kommer en skade er for stor. Så lenge du har fått esken ut av bilen, tar vi de gladelig derifra og videre :-)


Hvorfor kommer det ekstra frakt i kassen?
Det er to grunner til dette:

1) Prisene våre tar høyde for at vi har en 3-4 jobber pr dag (litt avhengig av hvor de befinner seg i forhold til hverandre). Dersom vi skal rykke ut på et hasteoppdrag, tillegges også de kostnader vi har for kjøretid, bruk av bil, bompenger etc. som det medfører. Vi vil alltid komme så fot vi kan, og senest innen det antall dager som angitt, uansett om vi har andre oppdrag da eller ikke – det er din garanti. Venteperioden gir oss mulighet til å få inn flere oppdrag slik at nevnte kostnader fordeles på flere. Det samme prinsippet gjelder dersom dere ønsker montering i en helg eller på kvelden. Det vil som oftest medføre at vi må kjøre ut igjen etter ar arbeidsdagen er ferdig, samt at det blir å regne som overtid.

2) Vi har et kjerneområde som dekker det meste av Gamle Asker kommune, Bærum og Oslo Vest (ca 15km fra Sandvika). Utover dette tilkommer det et lite tillegg for ekstra kjøring, og eventuelt bompenger.


Vi ønsker å holde prisene så lave som mulig, og i de fleste tilfeller kommer vi innen 1 uke, selv om du velger 1-10 dagers alternativet. Det blir litt som å sammenligne taxi med buss. Taxi kommer fortere frem, men koster mer. Bussen er billigere, men tar lenger tid fordi den har flere stopp på veien.

Vi håper dette var oppklarende. Ikke nøl med å ta kontakt på mail eller telefon dersom noe fremstår som uklart eller urimelig. Vi setter stor pris på alle tilbakemelding vi kan få. Vi lever tross alt av kundene våre, og ønsker alle skal være fornøyd.